Palvelut

KAUNIIT KUKAT SESONGIN MUKAAN MASKUSTA

Auttisten Puutarhalta saat kauniit ja rehevät kukat kaikkiin vuodenaikoihin

Puutarhallamme on kaksi isoa kasvihuonetta, joista saat kesäkauden kukat, pääsiäiskukat sekä joulukukat. Jokainen kukkien ystävä on tervetullut tutustumaan sesongin mukaan vaihtuvaan tarjontaamme.
Tarjoamme runsaan valikoiman kaikenlaisia kukkia. Kauniit pelargoniat, amppelit ja orvokit piristävät väriloistollaan kesäistä kuistia, olohuonetta tai vaikkapa mökkipihaa. Kukat kuuluvat myös juhlapyhiin – vie lahjaksi joulun alla tuoksuva hyasintti tai aurinkoinen narsissi pääsiäisen kynnyksellä.

Me tarjoamme apuamme kukkien hoito-ohjeissa ja valinnoissa. Kouluttautuneina alan ammattilaisina ja vuosien kokemuksen saattelemana tiedämme, mikä kukka viihtyy ja menestyy parhaiten missäkin olosuhteissa. Kysy meiltä tavanomaisten kasvien lisäksi myös uutuuksia!

Sisusta kukilla kotisi. Kukat luovat tunnelmaa jokaiseen tilaan – vuodenajasta riippumatta.

MANSIKANPOIMINTAA VARSINAIS-SUOMESSA

Auttisten puutarhalta saat herkullista mansikkaa itsepoimintana
Puutarhallamme on tarjolla mansikan itsepoimintaa kesäaikaan. Poiminta-aika alkaa juhannuksesta ja kestää kolmen viikon ajan. Lajikkeena on herkullinen Polka.

Itsepoiminta on hauska tapa viettää kaunista kesäpäivää luonnonhelmassa yksin, ystävien tai perheen kesken. Ota oma ämpäri ja sopiva varustus mukaan, me näytämme sinulle poimittavan peltorivin ja ohjeistamme poimintaan. Poiminnan päätteeksi punnitsemme ämpärisi ja laskemme hinnan mansikalle

Mansikka tekee kesän – tervetuloa poimimaan!